2024 r. - Online
Godz.: 9:00 - 15:00
OPIS | KORZYŚCI | ADRESACI | PROGRAM | PRELEGENCI | METODY | CENA | WARUNKI UCZESTNICTWA
Przedstawimy wymagania międzynarodowych standardów zarządzania jakością dotyczących dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych w zakresie dotyczącym pracowników służb utrzymania ruchu maszyn i urządzeń (służb technicznych), pracowników warsztatów naprawczych czy zewnętrznych serwisów obsługujących linie produkcyjne. Wskażemy najczęstsze błędy zakładów spożywczych dotyczą nieznajomości podstawowych zasad dobrych praktyk przez pracowników służb technicznych. Uczestnicy szkolenia zapoznają się z zagrożeniami jakości zdrowotnej występującymi w trakcie produkcji żywności w branży spożywczej, a w szczególności pochodzącymi od maszyn, urządzeń, narzędzi pomocniczych, środków smarnych itp. Poznają również wytyczne standardów sieciowych dotyczących czterech stref ryzyka obowiązujących w zakładzie. Ponadto zostaną przedstawione procedury postepowania w zakresie planowania, jak również realizacji i przebiegu w trakcie napraw, przeglądów i konserwacji oraz podejmowania systemowych działań korygujących i zapobiegawczych.
KORZYŚCI
Jeżeli jesteś zainteresowany odpowiedzią na poniższe pytania, zapisz się na szkolenie.
PRELEGENCI
Doktor, Inżynier i Technolog Żywności i Żywienia oraz dyplomowany Dietetyk Kliniczny. Posiada duże doświadczenie we wdrażaniu. Ceniona przede wszystkim za rozległą wiedzę, profesjonalne podejście, rzetelność i dbanie o każdy szczegół szkolenia i projektów wdrożeniowych. Jako certyfikowany Trener Biznesu, auditor wiodący podczas prowadzenia szkoleń umiejętnie łączy wiedzę teoretyczną ze swoim bogatym doświadczeniem praktycznym. Zdobyte doświadczenia przy projektowaniu i wdrażaniu kilkudziesięciu systemów zarządzania pozwalają na zaoferowanie profesjonalnego doradztwa w całym sektorze rolno-spożywczym, w przedsiębiorstwach o różnych profilach produkcyjnych, magazynowo-logistycznych, transportowych, spedycyjnych itp.
Specjalizuje się również w zakresie wymagań i norm przepisów prawa żywnościowego związanych m.in. z etykietowaniem, prowadzi doradztwo w zakresie oceny znakowania projektów opakowań. Przywoływane na szkoleniach różnorodne przypadki, z którymi zetknęła się w trakcie swoich doświadczeń pozwalają uczestnikom szkoleń na lepsze zrozumienie praktycznego zastosowania i dostosowanie do potrzeb swojego zakładu wymagań stawianych w takich m.in. w takich standardach jak IFS Food, BRC Food, HACCP, ISO 22000, FSSC, Food Defense, IFS Logistic, BRC IoP (m.in. opakowania do żywności), BRC Food Agents&Brokers, GMP+(sektor paszowy).
Współpracuje z wieloma międzynarodowymi jednostkami certyfikującymi m.in., TUV SUD Polska, Bureau Veritas Polska TUV Nord Polska, Dekra Polska, SGS Polska, SAI GLOBAL i inne.
Współpracuje m.in. z Polską Izbą Mleka, Polską Izbą Makaronu, Zrzeszeniem Producentów Ryb „Pan Karp”, Zrzeszeniami Producentów Zbóż. Publikuje w czasopismach branżowych, występuje na konferencjach branżowych, szkoliła studentów na studiach podyplomowych – SGGW w Warszawie i WSB w Bydgoszczy oraz wiele innych aktywności w obszarach sektora rolno-spożywczego.
Jest redaktorem naczelnym „Przewodnika Dobrych Praktyk Produkcyjnych i Higienicznych dla branży mleczarskiej” pod patronatem Polskiej Izby Mleka, Ministerstwa Rolnictwa i Inspekcji Weterynaryjnej.
Szkoliła liderów rynku m.in.: OSM SIERPC, HOCHLAND, SPOMLEK, POLMLEK, BAKOMA, LACPOL, MLEKPOL, ILIAS, LACTALIS, LAKTOPOL,OTMUCHÓW LOGISTYKA, COLIAN, DR OETKER, CADBURY WEDEL, COCA COLA, ŻYWIEC ZDRÓJ, BROWARY ŁOMŻA, ZPT OTMUCHÓW, ADM SZAMOTUŁY, ZT KRUSZWICA, LISNER, BUNGE, HELIO, AGROS NOVA, BAKALLAND, WEDEL, MIESZKO, WAWEL, KRUGER, ZENTIS, MAKARONY POLSKIE, LUBELLA, MIZGIER, OVOTEK, CHŁODNIA SZCZECIŃSKA, MIZGIER, CARREFOUR, JERONIMO MARTINS, INTERMARCHE, opakowania do żywności: FABIOS, FACE, FORMIKA, ESSEL PRODUCT, STENQVIST, ELOPAK, SILBO,PEAK PACKAGING POLAND, RABEN/FRESH LOGISTIC i wiele innych itd.
- Webinarium (transmisja audio-wideo) odbywa się w czasie rzeczywistym w oparciu o popularne narzędzia np. Zoom, ClickMeeting, Teams
- Bez wychodzenia z domu
- Możliwość zadawania pytań ekspertowi
- By uczestniczyć w szkoleniu wystarczy dostęp do stabilnego łącza internetowego
- Nie jest wymagana instalacja dodatkowego oprogramowania
Sposób postępowania
- Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu przesyłają zgłoszenie emailem lub przez formularz online
- Dzień przed terminem rozpoczęcia spotkania, wysyłamy do Państwa link do zajęć i materiały szkoleniowe
- W dniu szkolenia o wskazanej godzinie uczestnicy logują się wykorzystując przesłany wcześniej link
- Po zakończonym szkoleniu przesyłamy Państwu certyfikat uczestnictwa
CENA SZKOLENIA
699 zł netto + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu do 22.02.2022 r.
799 zł netto + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu po 22.02.2022 r.
W cenie szkolenia
- udział w szkoleniu dla jednej osoby- certyfikat- materiały szkoleniowe w pdf
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do przyjęcia zgłoszenia. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych
w formularzu zgłoszenia przez DEWAY w związku ze zgłoszeniem na szkolenie, umieszczeniem w bazie danych firmy i przesłaniem informacji handlowej. Administratorem danych osobowych jest DEWAY z siedzibą w Warszawie, ul. Szczęśliwicka 27A/15, 02-353 Warszawa, NIP: 9482067822, REGON: 387040123, email: deway@deway.pl. Jednocześnie zastrzegam sobie prawo do wglądu, usunięcia oraz uaktualnienia umieszczonych danych.
Uważasz że to szkolenie powinno być zrealizowane jako zamknięte?
Chcesz dopasować program do potrzeb Twojej firmy?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
MASZ PYTANIA ? ZADZWOŃ LUB WYŚLIJ EMAIL
UDOSTĘPNIJ
Copyrights© 2024 DEWAY. Wszelkie prawa zastrzeżone.
ul. Szczęśliwicka 27A lok. 15
02-353 Warszawa
NIP 9482067822
REGON 387040123
DUNS 851651606
Jesteśmy członkiem
Rejestr Instytucji Szkoleniowych
2.14/00263/2020
KONFERENCJE I SZKOLENIA DLA PRAKTYKÓW