2024 r. - Online
Godz.: 9:00 - 15:00
OPIS | KORZYŚCI | ADRESACI | PROGRAM | PRELEGENCI | METODY | CENA | WARUNKI UCZESTNICTWA
Na szkoleniu przedstawimy aktualne przepisy Unii Europejskiej dotyczące substancji dodatkowych do żywności, aromatów i enzymów oraz planowane zmiany w tym zakresie. Szczegółowo omówimy zastosowanie tych przepisów w praktyce a także pokażemy na przykładach konkretnych produktów, jak rozwiązywać najczęściej pojawiające się problemy.
- deklarowanie nazw substancji dodatkowych na etykietach produktów
- interpretacje w krajach Unii Europejskiej, w tym w Polsce, dotyczące umieszczania rysunków owoców/warzyw na opakowaniach produktów
zawierających w składzie aromaty
- przykłady interpretacji przepisów w zakresie substancji dodatkowych w przypadkach niejednoznacznego sformułowania w akcie prawnym, np. dla
produktów z nadzieniem
PRELEGENCI
Kierownik Pracowni Badania Substancji Dodatkowych do Żywności w Państwowym Zakładzie Higieny - Narodowym Instytucie Zdrowia Publicznego.
Przedstawiciel Polski czynnie uczestniczący w pracach Grup Roboczych Komisji Europejskiej i Rady Unii Europejskiej ds. Substancji Dodatkowych i Aromatów oraz Komisji Kodeksu Żywnościowego ds. Substancji Dodatkowych. Jako ceniony ekspert bierze udział w pracach dotyczących tworzonego prawa krajowego i wspólnotowego z zakresu substancji dodatkowych, opracowywaniem opinii i ekspertyz. Stały prelegent prowadzący szkolenia dla Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
METODY SZKOLENIA
(tylko dla formuły online)
- Webinarium (transmisja audio-wideo) odbywa się w czasie rzeczywistym w oparciu o popularne narzędzia np. Zoom, ClickMeeting, Teams
- Bez wychodzenia z domu
- Możliwość zadawania pytań ekspertowi
- By uczestniczyć w szkoleniu wystarczy dostęp do stabilnego łącza internetowego
- Nie jest wymagana instalacja dodatkowego oprogramowania
Sposób postępowania
- Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu przesyłają zgłoszenie emailem lub przez formularz online
- Dzień przed terminem rozpoczęcia spotkania, wysyłamy do Państwa: indywidualny kod dostępu, link do zajęć i materiały szkoleniowe
- W dniu szkolenia o wskazanej godzinie uczestnicy logują się wykorzystując przesłany wcześniej link i kod dostępu
- Po zakończonym szkoleniu przesyłamy Państwu certyfikat uczestnictwa
CENA SZKOLENIA
699 zł netto + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu do 1.02.2022 r.
799 zł netto + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu po 1.02.2022 r.
W cenie szkolenia
Stacjonarne: udział w szkoleniu dla jednej osoby, lunch, przerwy kawowe, certyfikat, materiały szkoleniowe
Online: udział w szkoleniu dla jednej osoby, certyfikat, materiały szkoleniowe w .pdf
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do przyjęcia zgłoszenia. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych
w formularzu zgłoszenia przez DEWAY w związku ze zgłoszeniem na szkolenie, umieszczeniem w bazie danych firmy i przesłaniem informacji handlowej. Administratorem danych osobowych jest DEWAY z siedzibą w Warszawie, ul. Szczęśliwicka 27A/15, 02-353 Warszawa, NIP: 9482067822, REGON: 387040123, email: deway@deway.pl. Jednocześnie zastrzegam sobie prawo do wglądu, usunięcia oraz uaktualnienia umieszczonych danych.
Uważasz że to szkolenie powinno być zrealizowane jako zamknięte?
Chcesz dopasować program do potrzeb Twojej firmy?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
MASZ PYTANIA ? ZADZWOŃ LUB WYŚLIJ EMAIL
UDOSTĘPNIJ
Copyrights© 2024 DEWAY. Wszelkie prawa zastrzeżone.
ul. Szczęśliwicka 27A lok. 15
02-353 Warszawa
NIP 9482067822
REGON 387040123
DUNS 851651606
Jesteśmy członkiem
Rejestr Instytucji Szkoleniowych
2.14/00263/2020
KONFERENCJE I SZKOLENIA DLA PRAKTYKÓW